راه های دسترسی : 09127653729|isonnatti@gmail.com

فروش عمده سرکه انگور طبیعی خالص با قیمت ارزان + کیفیت خوب

فروش عمده سرکه انگور طبیعی خالص کاملا بهداشتی با کیفیت خوب طعم بی نظیر خواص درمانی بالا با قیمت ارزان و مناسبی توسط این مجموعه فعال بوده و دسترسی بیشتر و راحتی تری را با استفاده از شیوه های نوین برای مشتریان به همراه داشته است.

مهمترین خواص سرکه انگور در طب اسلامی

بر طبق روایات اسلامی پیامبر اکرم (ص) سرکه را سودمند و پربرکت می دانست و همواره برخوردن آن توصیه می کرد.
خواص سرکه انگور در طب اسلامی بسیار است ؛ سرکه  انگور در فقه اسلامی تقویت کننده ذهن و سالم کننده لثه ها نیز نام برده شده است.
همچنین سرکه انگور دشمنانگل ها معرفی شده است  و میکروب کش بسیار قوی و طبیعی چه از نظر دین اسلام و چه از نظر علم معرفی شده است.
امام صادق ( ع ) سرکه را کشنده کرم های بدن،  تقویت کننده عقل و از بین برنده شهوت زنا میدانند و همواره بر لزوم وجود سرکه بر سر سفره تاکید می کنند.
همچنین در بنابر گفته اسلام سرکه انگور در فرو نشاندن صفرا و همچنین بیماری های قلبی بسیار موثر است مخصوصا این که در روایات اسلامی از سرکه انگور به عنوان زنده کننده قلب یاد می شود.
بنابرین در فقه اسلامی همواره بر لزوم استفاده از سرکه انگور طبیعی تاکید شده است و برای آن فواید زیادی ذکرشده است.

مهمترین خواص سرکه انگور در طب اسلامی

سرکه انگور برای ترشی مناسب است؟

طبق تحقیقات سرکه انگور چه به صورت استفاده در ترشی و چه به صورت مستقل خاصیت درمانیدارد و استفاده غذایی آن نه تنها بدون اشکال است بلکه باعث میکروب زدایی می شود.
سرکه انگور برای ترشی باعث سالم ماندن دیگر مواد ترشی می شود و از کپک زدن و گندیدن سایر مواد جلوگیری می کند.
هر چند توصیه می شود که برای شیرین تر شدن آن اضافه کردن مقداری آب مانعی ندارد.
امروزه تولید سرکه انگور مخصوصا در شهرهایی از کشور که انگور شیرین تر و مرغوب تری دارند انجام می پذیرد که مشهور ترین آن ها شهرستان ملکان در آذربایجان شرقی است که به شهرخوشه های طلایی معروف است و به این نام ثبت جهانی شده است.
البته بهترین انگور برای سرکه شیرین ترین انگور است، چون هم آن تلخی خاصی که سرکه دارد با انگور شیرین کمتر است و هم طعم بهتری دارد.

سرکه انگور برای ترشی مناسب است؟

علت تلخ شدن سرکه انگور چیست ؟

علت تلخ شدن سرکه انگور اصولا به دلیل شیرینی کم انگور ها و کم بودن آب سرکه می باشد.
بخاطر همین موضوع توصیه می شود که برای از بین بردن تلخی سرکه انگور مقداری به آن آب اضافه کنید.
همچنین گاهی ممکن است ظرف های سرکه انگور به طوری سر بسته باشد که به هیچ عنوان هوا به آن نرسد، این عمل هم باعث تلخ شدن سرکه می شود و تلخی آن با آب از بین می رود.
مراجع تقلید حتی خوردن سرکه انگور تلخ را جایز نمیدانند و توصیه می کنند تا زمانی که تلخی سرکه تبدیل به ترشی نشد از مصرف آن اجتناب کنید.
سرکه ای که با انگور های شیرین و آبدار تهیه می شود.
معمولا تلخی ندارد ولی گاهی ممکن است حتی سرکه با انگور های شیرین و آبدار هم تلخ بشود که در این حالت باید اگر در ظرفی در بسته بود در آن ظرف را برای مدتی باز گذاشت و همچنین کمی آب به آن اضافه کرد.

سرکه انگور برای ترشی مناسب است؟

 

فروش عمده سرکه انگور طبیعی ارزان کاملا بهداشتی

سرکه انگور طبیعی هم توسط کارخانه های تولید سرکه انگور تولید می شود و هم توسط برخی از افراد و به صورت خصوصی در منزل.
قطعا فروش عمده سرکه انگور طبیعی به صورت مستقیم از کارخانه ها به دلیل حذف واسطه ها بسیار ارزان تر از خرید تکی تمام می شود.
مخصوصا این که سرکه های انگور تولید شده در کشور به دلیل کیفیت بالا و قیمت مناسب به کشور های دیگر نیز صادر می شود.
در سال های اخیر نیز با توجه به افزایش کارخانه ها و کشت گلخانه ای انگور تولید این محصول افزایش یافته است.
قیمت مناسب و کیفیت سرکه انگور خریداران خارجی را نیز به خود جذب کرده است.
سرکه انگور طبیعی در آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، گلستان ، سیستان و بلوچستان و قم تولید می شود.
علاوه بر این شهر ها که به تولید سرکه انگور و سیب طبیعی اقدام می کنند در برخی شهر های دیگر نیز کارخانه تولید سرکه وجود دارد.

فروش عمده سرکه انگور طبیعی ارزان کاملا بهداشتی

By |2021-04-03T13:51:24+00:0022nd ژانویه, 2021|سرکه|0 Comments

Leave A Comment