راه های دسترسی : 09127653729|isonnatti@gmail.com

چگونگی تولید شکر قهوه ای | فواید حاصل از مصرف آن برای بدن

شکر قهوه ای یک ترکیب ساکاروزی که با مقدار مشخصی از ملاس تولید شده و بافت طبیعی آن مانند شن و ماسه مرطوب بوده و مصرف این شکر سلول های مرده پوست را از بین میبرد و به دلیل داشتن ویتامین B و خاصیت مرطوب کنندگی از پیری پوست جلوگیری و انرژی بدن را افزایش می دهد.

نحوه تشخیص شکر قهوه ای اصل

شکر قهوه ای اصل شامل دانه های کوچک کریستالی قهوه ای رنگ روشن می باشد که کمی مرطوب و به هم چسبیده می باشد.
رطوبت آن به سبب وجود ملاس در این شکر می باشد که رطوبت را به خود جذب می نماید.
رنگ قهوه ای این شکر نیز به خاطر وجود ملاس در آن می باشد و با چشیدن آن نیز متوجه ملاس آن خواهید شد.
شکر قهوه ای به دلیل طعم مطبوعی که دارد برای شیرینی پزی و آشپزی گزینه مناسبی می باشد و باعث لذیذ شدن طعم کیک و شیرینی می گردد.
این شکر برای آن که هوا به آن نفوذ نکند و سفت و به هم چسبیده نشود باید در ظروف در بسته و در جای خنک نگهداری کرد.
یکی دیگر از مشخصه های شکر قهوه ای اصل بافت نرم ترآن نسبت به شکر سفید و مصنوعی می باشد.
برای تهیه شکر قهوه ای اصل بهتر است آن را از فروشگاه ها و مراکز معتبر خریداری نموده و از شکر های بسته بندی شده دارای نشان استاندارد و مارک معتبر خریداری شود.

نحوه تشخیص شکر قهوه ای اصل

منبع و نحوه تولید شکر قهوه ای

شکر قهوه ای به صورت مستقیم از نیشکر به دست می آید و تولید آن به روش های طبیعی می باشد، مانند شکر سفید به آن افزودنی های شیمیایی اضافه نمی گردد.
برای تولید شکر سفید دی اکسید کربن گوگرد، فسفریک اسید، کلسیم هیدروکسید و کربن اکتیو به آن افزوده می شود اما در شکر قهوه ای هیچ کدام از این مواد استفاده نمی گردد.
پس از آن که کریستال های شکر خام استخراج شده از نیشکر فیلتراسیون و شستشو می شود از تبخیر آرام مایع مخلوطی قهوه ای رنگ به نام ملاس تولید می گردد، که دارای مواد مغذی فراوانی می باشد، از مخلوط کردن ساکارز با ماده ملاس شکر قهوه ای را تولید می کنند.
شکر قهوه ای تولید شده خود دارای انواع مختلفی از جمله شکر قهوه ای روان، شکر توربینادو، شکر موسکوادو و شکر دمرارا می باشد که خصوصیات هر کدام از این شکر ها با هم متفاوت بوده و در طیف رنگی طلایی تا قهوه ای تیره می باشند.

منبع و نحوه تولید شکر قهوه ای

خواص درمانی شکر قهوه ای چیست

شکر قهوه ای سر شار از املاح معدنی مختلف مانند کلسیم ، منیزیم ، سدیم و پتاسیم می باشد که برای بدن لازم و مفید است.
این شکر با داشتن مواد مغذی بیشتر کالری کمتری نیز نسبت به شکر سفید دارد.
شکر قهوه ای با داشتن مقادیر بیشتری از ویتامین مخصوصا ویتامین بی، برای پوست و مو مفید بوده و می تواند به لایه برداری سلول های مرده پوست کمک نماید.
گفته می شود شکر قهوه ای یک درمان خانگی برای سرما خوردگی محسوب می شود و آن را با آب جوش و زنجبیل مخلوط کرده و برای برای از بین بردن علائم سرما خوردگی استفاده می کنند.
همچنین شکر قهوه ای می تواند گزینه خوبی برای برای کسانی که دچار چربی خون بالا یا اختلالات گوارشی می باشند.
همچنین شکر قهوه ای خاصیت انرژی زایی داشته و در زمان احساس ضعف شدید می توان با درست کردن شربت با شکر قهوه ای انرژی از دست رفته بدن را بازگرداند.

خواص درمانی شکر قهوه ای چیست

فایده مصرف شکر قهوه ای برای نوزاد

نوزادان علاوه بر شیر مادر کم کم از غذاهای کمکی و آب میوه ها نیز استفاده می نمایند تا تغذیه آن ها کامل تر گرد.
معمولا برای اینکه نوزاد از طعم غذاهای کمکی استقبال نماید آن را به وسیله شکر شیرین می کنند.
از آن جایی که شکر قهوه ای نسبت به شکر سفید کم ضرر تر بوده و حاوی مواد مغذی، املاح معدنی و ویتامین ها می باشد، بهتر است از این شکر قهوه ای برای نوزاد استفاده شود، ضمن آن که ملاس موجود در شکر قهوه ای باعث طعم لذیذ تر و بهتر آن نیز می شود.
یکی از غذاهای کمکی که نوزاد ابتدا شروع به خوردن آن می کند فرنی و پوره می باشد که اگر از شکر قهوه ای برای شیرین کردن آن استفاده شود انرژی زایی آن چند برابر شده و غذای مکمل عالی برای نوزاد محسوب می گردد.
برای نوزادانی که به یبوست مبتلا هستند نیز شکر قهوه ای بسیار عالی بوده و نقش ملین داشته و این عارضه را درمان می نماید.

فایده مصرف شکر قهوه ای برای نوزاد

 شکر قهوه ای برای دیابت مفید است؟

افرادی که بیماری دیابت مبتلا هست در برخی مواقع دچار افت قند خون می شوند ، شکر قهوه ای در این مواقع می تواند به آن ها کمک نموده و ظرف مدت کوتاهی میزان قند خون آن ها را افزایش دهد.
با وجود مغذی بودن شکر قهوه ای و کالری کمتر آن باز هم باید افرادی که دارای بیماری دیابت می باشد در مصرف این شکر نیز احتیاط را رعایت نمایند.
چرا که این شکر نیز شیرین بوده و قند خون را افزایش داده و نمی توان منکر ضرر های احتمالی آن شد.
فقط افرادی که سالم بوده و بیماری خاصی ندارند می توان این شکر طبیعی و ارگانیک را جایگزین شکر صنعتی و سفید نمایند، که زیاده روی در مصرف آن هم مطلوب نمی باشد.
با این حال به نظر برخی متخصصین شکر قهوه ای حاوی مواد آنتی اکسیدانی می باشد که به کنترل دیابت نوع دوم و عوارض قلبی و عروقی کمک می نماید . به طور کلی درباره شکر قهوه ای برای دیابت نظرات متفاوتی ارائه می گردد.

توصیه های استفاده از شکر قهوه ای در طب سنتی

شکر قهوه ای در طب سنتی با طبع گرم و تر شناخته می شود . در این طب برای شکر قهوه ای خواص و فوایدی را بر شمرده اند که در زیر برخی از آن ها اشاره می گردد.

  • از آن جایی که شکر قهوه ای نسبت به سفید از کالری کمتری برخوردار است از چاقی و اضافه وزن جلوگیری می کند.
  • خانم هایی که از درد های پیش یا در حین قاعدگی رنج می برند با استفاده از شکر قهوه ای به دلیل پتاسیم موجود در آن می توانند از این درد ها پیشگیری کرده و آن را درمان نمایند.
  • شکر قهوه ای در از بین بردن نفخ معده مؤثر بوده و همچنین به هضم و گوارش غذا کمک فراوانی می نماید.
  • شکر قهوه ای دارای خواص ضد التهابی و ضد میکروبی می باشد ، از این رو می تواند به التیام زخم و ضدعفونی کردن آن کمک کند.
  • شکر قهوه ای می تواند تاثیرات مطلوبی از خود بر روی پوست باقی گذارد از جمله این که رطوبت پوست را تامین می کند ، آکنه را درمان نموده و به لایه برداری پوست سرعت می بخشد.

توصیه های استفاده از شکر قهوه ای در طب سنتی

By |2020-03-05T17:10:38-01:0023rd فوریه, 2020|شکر, شکر قهوه ای|0 Comments

Leave A Comment