راه های دسترسی : 09127653729|isonnatti@gmail.com

پخش مویز هسته دار و درشت با خواص فوق العاده

مویز هسته دار و درشت با خاصیت آنتی اکسیدانی و خواص فوق العاده که در درمان بسیاری از بیماری ها موثر بوده به صورت عمده با کیفیت مطلوب به رنگ سیاه و قرمز در بازار  شهر های مختلف توزیع و پخش می شود.

فایده مصرف مویز هسته دار در بارداری

مویز هسته دار یکی از بهترین دارو ها برای درمان بیماری های قلبی، فشار خون بالا ودیابت می باشد.
از این رو آن را می توان در بارداری استفاده نمود تا از فشار خون و دیابت بارداری پیشگیری کرد.
همچنین مصرف مویز هسته دار در بارداری سبب تقویت سیستم ایمنی بدن مادر و جنین می گردد و از بسیاری از بیماری ها و آسیب ها جلوگیری می نماید.
معمولا در دوران بارداری خانم ها با مشکلات گوارشی از قبیل ورم معده و یبوست روبرو می شوند و مصرف مویز می تواند معده و دستگاه گوارش را تقویت نماید.
ارزش بالای تغذیه ای مویز و سرشار بودن آن از املاح معدنی و ویتامین ها می تواند کمبود های بدن مادر و جنین را جبران نموده و کالری لازم برای آن ها را نیز تامین نماید.
مصرف مویز برای جنین سبب تقویت حافظه، رشد و استحکام استخوان ها و جلوگیری از بروز کم خونی می گردد.

فایده مصرف مویز هسته دار در بارداری

خواص انواع مویز سرخ و سیاه هسته دار

مویز که از خشک شدن دانه های انگور تولید می شود ممکن است به رنگ سیاه یا قرمز، هسته دار یا بدون هسته باشد که انواع آن خوشمزه و دارای خواص بسیاری بدن می باشند.
انواع مویز هسته دار به دلیل داشتن هسته دارای خواص بیشتری می باشند.
البته خواص مویز هسته دار در صورتی به بدن می رسد که هسته آن نیز جویده و کامل خورده شود.
خود مویز قرمز یا سیاه منبع غنی از انرژی بوده و خواص فراوانی را برای درمان بیماری ها دارا می باشد.
بخش ها و سیستم های مختلف بدن را تقویت نموده و عملکرد آن را بهبود می بخشد.
اما هسته مویز به صورت جداگانه دارای آنتی اکسیدان و مواد مفید دیگری برای بدن می باشد که خواص مویز را دوچندان می نماید.
خواص مویز قرمز هسته دار و خواص مویز سیاه هسته دار تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.
اما گفته می شود رنگ مویز هر چه تیره تر باشد انرژی زایی آن بیشتر است و به صورت قوی تری در بدن عمل می نماید.

خواص انواع مویز سرخ و سیاه هسته دار

تفاوت های مویز هسته دار با بدون هسته در چیست؟

انواع مویز به انگور اولیه ای که از آن به دست می آید.
تفاوت مویز هسته دار با بدون هسته در نو انگوری است که از آن به دست می آید معمولا مویز بدون هسته نرم و گوشتی می باشد و حالت گردی دارد.
اما مویز بدون هسته دارای گوشت کمتری است و دارای هسته های ریز یا درشت می باشد.
اکثر مردم مویز بدون هسته را به خاطر راحتی استفاده بیشتر دوست دارند و از خرید آن بیشتر استقبال می کنند.
قیمت این نوع مویز نیز نسبت به مویز های دیگر بیشتر است.
اما مویز هسته دار نیز دارای همان خاصیت ها و فواید می باشد و به خوردن آن توصیه شده است.
حتی به سبب مواد فوق العاده ای که داخل هسته آن وجود دارد، مویز هسته دار خواص ویژه ای دارد.
افرادی که می خواهند برای خرید مویز هزینه کمتری بپردازند این نوع مویز را انتخاب و خریداری می نمایند.

تفاوت های مویز هسته دار با بدون هسته در چیست؟

طبع مویز هسته دار برای کدام افراد مناسب است؟

از لحاظ طب سنتی هر یک از خوراکی ها دارای طبعی می باشند.
که به هنگام خوردن باید به آن دقت شود و متناسب با مزاج افراد استفاده شود.
با هر خوراکی مصلح آن استفاده شود تا از لحاظ سردی یا گرمی زیاد برای بدن ضرری به همراه نداشته باشد.
طبع مویز هسته دار مانند دیگر مویز ها گرم و تر می باشد و استفاده از آن برای افراد سرد مزاج با طبع های بلغمی و سودایی بسیار مفید می باشد.
اما افراد گرم مزاج با طبع های صفراوی و دموی نیز می توانند مویز را به اندازه کافی استفاده نموده تا از خواص آن بهره مند شوند.
این افراد می توانند در کنار مصرف مویز مواد مصلح آن مانند عناب، سکنجبین و یا آب میوه های ترش را استفاده کنند.
به طور کلی مویز گرم کننده بخش های مختلف بدن مانند کلیه و مثانه می باشد.
طبیعت مویز بنا بر نوع انگور و شیرینی آن متغیر است و هر چه شیرین تر باشد گرم تر می باشد.

طبع مویز هسته دار برای کدام افراد مناسب است؟

By |2020-07-05T14:42:36+00:005th جولای, 2020|مویز|0 Comments

Leave A Comment