راه های دسترسی : 09127653729|isonnatti@gmail.com

تولید انواع نمک دریا خوراکی درجه یک

تولید انواع نمک دریا خوراکی در گذشته به روش های سنتی بوده ولی امروز با روش های مکانیزه سنگ نمک استخراج شده را طی مراحل مختلف به نمک خوراکی درجه یک تبدیل و بدون ناخالصی و آلودگی های میکروبی در دسترس عموم مردم قرار می دهند.

آیا انواع نمک دریایی خوراکی است؟

نمک دریایی خوراکی نوعی نمک تصفیه شده می باشد که از تبخیر آب دریا به دست می آید.
آب دریا با تابش نور خورشید کم کم تبخیر شده و لایه هایی از نمک حاوی املاح معدنی مختلف از آن بر جای می ماند.
این نمک دریا به روش های مختلف استخراج و مورد تصفیه و بسته بندی قرار گرفته و برای مصرف راهی بازار می گردد.
در پاسخ به این سوال که آیا نمک دریا خوراکی است باید گفت نمک دریا خوراکی است به شرطی که به صورت بهداشتی تولید شود و از بقایای جانوری و سایر آلودگی ها تصفیه گردد.
در سایر نمک های تصفیه شده ید شیمیایی را به منظور غنی کردن به آن می افزایند.
اما معمولا نمک دریا را به صورت طبیعی و بر هم زدن ترکیبات شیمیایی آن عرضه می دارند.
از نمک دریایی خوراکی که حاوی بلورهای سفید رنگ نمک می باشد.
در پخت و پز و برای سایر موارد خوراکی استفاده می شود.

آیا انواع نمک دریایی خوراکی است؟

خواص نمک دریا خوراکی برای رفع فشارخون

برخی از حکیمان طب سنتی بر این باور معتقد می باشند که نمک دریا دارای املاح و مواد معدنی مفیدی می باشد که می تواند سلامتی بدن را تامین نماید.
نمک دریا به سلامت قلب کمک کرده، ضربان قلب را کنترل کرده و سبب تنظیم فشار خون می گردد و بر خلاف سایر نمک های صنعتی فشار خون را بالا نمی برد.
در نتیجه به افرادی که به فشار خون دچار هستند توصیه می شود نمک دریا را مصرف نمایند.
البته در مصرف نمک دریا نیز نباید زیاده روی کرد.
همچنین گفته می شود منیزیمی که به صورت طبیعی در نمک دریایی موجود می باشد به بهبود عملکرد مغز انسان کمک بزرگی می نماید.
خواص نمک دریا خوراکی برای سایر بخش های بدن سبب شده است پزشکان طب سنتی و اسلامی سفارش نمایند که این نوع نمک را به عنوان نمک سفره نیز در ابتدا و آخر غذا استفاده نماییم .

خواص نمک دریا خوراکی برای رفع فشارخون

نمک خوراکی از آب دریا و معدن چگونه استخراج و تهیه میشود؟

در تهیه نمک خوراکی از آب دریا و معدن تفاوت هایی وجود دارد.
نمکی که از معادن استخراج می شود معمولا به شکل سنگ نمک بوده و از آسیاب کردن آن نمک خوراکی به دست می آید.
بر حسب نیاز به این نمک های تهیه شده ید نیز اضافه شده و عرضه می گردد.
اما نمک خوراکی دریا به روش های مختلف طبیعی ، سنتی و دستی استخراج شده و پس از تصفیه مورد استفاده قرار می گیرد.
در روش سنتی آب دریا به وسیله نور خورشید و وزش باد تبخیر شده و نمک بر جای مانده از آن برداشت می گردد.
یکی از روش هایی که امروزه برای استخراج نمک دریایی استفاده می شود استخراج محلول می باشد.
بدین صورت که در منابع نمک دریا چاه کنده می شود و آب تازه اضافه می گردد و پس از حل شدن نمک محلول استخراج شده برای تبخیر به کارخانه منتقل می شود.
البته به طور میانگین 6 درصد از نمک های تولید شده مصرف خوراکی دارند و مابقی برای دیگر مصارف کشاورزی و صنعتی به کار می رود.

نمک خوراکی از آب دریا و معدن چگونه استخراج و تهیه میشود؟

مصرف خوراکی نمک دریا چگونه توصیه میشود؟

با وجود سفارش هایی که بسیاری از حکیمان طب سنتی به مصرف خوراکی نمک دریا می کنند.
نمک دریا به دلیل حاوی بودن املاح زیاد و برخی فلزات سنگین باید با احتیاط مصرف شود.
همچنین نمک مصرف تهیه شده برای مصرف خوراکی باید دارای استاندارد های موجود مانند پروانه از وزارت بهداشت، تاریخ تولید و انقضا و علامت استاندارد باشد تا از سالم و بهداشتی بودن آن مطمئن بوده و با خیال راحت مصرف شود.
افراد باردار، بیماران کلیوی و مبتلا به فشار خون و بیماران قلبی باید مصرف خوراکی نمک دریا را در رژیم غذایی خود محدود کنند و کمترین مقدار نمک را روزانه استفاده نمایند.
اما از آن جایی که نمک دریا حاوی مواد معدنی طبیعی می باشد می تواند به بهبود عملکرد بدن کمک بزرگی نماید .از جمله این مواد معدنی می توان به کلسیم، پتاسیم، منیزیم و آهن و روی اشاره کرد که برای بدن بسیار لازم است.

مصرف خوراکی نمک دریا چگونه توصیه میشود؟

By |2020-05-11T11:54:56+00:0011th می, 2020|نمک|0 Comments

Leave A Comment