راه های دسترسی : 09127653729|isonnatti@gmail.com

توزیع و پخش شکر قهوه ای تولید شده در ایران

شکر قهوه ای تولید شده در ایران که از مخلوط کردن شکر سفید با مقادیری ملاس بوده به رنگ های قهوه ای روشن تا تیره طعم کاراملی و خواص بسیار به صورت فله یا بسته بندی شده با قیمت های مناسب در بسیاری از مراکز معتبر توزیع و پخش می شود.

نحوه تولید شکر قهوه ای از نیشکر

نیشکر یکی از گیاهانی است که از مزارع برداشت می شود و حاوی مواد شیرینی داخل خود می باشد.
این ماده شیرین را در کارخانجات با عنوان شکر استخراج می نمایند که به صورت کریستال های ریزی می باشد.
علاوه بر شکر خام مایعی به نام ملاس نیز از نیشکر به دست می آید که بسیار مغذی و حاوی پروتئین و املاح معدنی می باشد که در فرایند تولید شکر قهوه ای کاربرد دارد.
روش تولید شکر قهوه ای بدین صورت است که از مخلوط کردن شکر سفید و مقداری ملاس و خشک کردن آن شکر قهوه ای به دست می آید.
هر چه ملاس بیشتری به شکر اضافه گردد رنگ آن تیره تر می شود.
شکر قهوه ای به دست آمده علاوه بر مغذی بودن دارای کالری کمتری می باشد از این لحاظ مصرف آن با استقبال فراوانی روبرو شده است.
علاوه بر کالری کم نحوه تولید شکر قهوه ای که روش های طبیعی می باشد در مشتری پسندی آن تاثیر دارد.

نحوه تولید شکر قهوه ای از نیشکر

عرضه و تولید شکر قهوه ای طبیعی در ایران

با توجه به پیشرفت های همه جانبه کشور ما تولید شکر قهوه ای در ایران نیز با روش های مختلفی صورت می گیرد که شکر های طبیعی و با کیفیتی را تولید و در اختیار هم وطنان قرار می دهند.
چند تولیدی شکر قهوه ای در شهر های مختلف کشور وجود دارد که شکر را از نیشکر استخراج نموده و با روش های طبیعی به شکر قهوه ای اصل مرغوب تبدیل می نمایند.
شرکت تولید کننده شکر قهوه ای سعی بر این دارد که شکری طبیعی و سالم را تهیه نموده و با قیمتی مناسب در اختیار مصرف کنندگان در سراسر کشور قرار دهد.
عرضه شکر قهوه ای به صورت اینترنتی و غیر حضوری نیز انجام می گیرد.
در سایت فروش اینترنتی شکر های قهوه ای دارای استاندارد در بسته بندی هایی شکیل و بهداشتی با برند معتبر ارائه می گردد.
برای سفارش محدودیتی وجود ندارد و تعداد بالا  و عمده نیز با تخفیفات عرضه می گردد.

عرضه و تولید شکر قهوه ای طبیعی در ایران

تفاوت مراحل تولید شکر قهوه ای و سفید

شکر قهوه ای در مقایسه با شکر سفید با روش های طبیعی تری تولید می گردد و افزودنی های شمیایی نیز به آن اضافه نمی گردد.
شکر قهوه ای از ترکیب کردن شکر تصفیه شده یا همان ساکارز با مقداری ملاس که آن هم از نیشکر به دست می آید تولید می گردد.
ملاس که مایعی قهوه ای رنگ می باشد به صورت لایه ای نازک سطح دانه های کریستالی شکر را می پوشاند، یکی از مراحل تولید شکر قهوه ای خشک کردن آن می باشد که البته شکر کامل خشک نمی شود و در صد رطوبت کمی در آن باقی می ماند.
شکر سفید در مقایسه با شکر قهوه ای دارای ساکارز بیشتر  رطوبت کمتر و املاحی ناچیز می باشد.
شکر قهوه ای که دارای مواد معدنی زیادی می باشد برای پوست و دستگاه گوارش و دیگربخش های بدن مفید است و ضرر کمتری در پی استفاده از آن وجود دارد .

تفاوت مراحل تولید شکر قهوه ای و سفید

شکر قهوه ای سفت شده طبیعی ست؟

شکر قهوه ای را می توان داخل چای ، شیرینی، شربت، مربا و غیره استفاده نمود، که به دلیل طعم خوبی هم که دارد مزه آن ها را مطبوع می نماید.
این شکر بوی خاصی دارد که آن را از شکر سفید متمایز می سازد.
شکر قهوه ای دارای مقداری رطوبت است و این رطوبت در بافت آن که کمی نرم است قابل  مشاهده می باشد.
شکر قهوه ای اگر در مجاورت هوا قرار بگیرد  رطوبت آن خشک، سفت و به هم چسبیده می شود و شکر قهوه ای سفت شده کمتر قابل استفاده است .
برای جلوگیری از سفت شدن شکر باید آن را در ظروف در بسته قرار داد و بعد از هر بار مصرف نیز دوباره درب آن محکم بسته شود.
کیسه های پلاستیکی زیپی نیز مورد مناسبی برای نگهداری شکر قهوه ای می باشند.
برای نرم کرن شکر قهوه ای سفت شده نیز راه هایی وجود دارد، ازجمله اینکه مقدار کمی آب بر روی آن اسپری شود و چند روز کنار گذاشته شود تا نرم شود.

شکر قهوه ای سفت شده طبیعی

تشخیص شکر قهوه ای تقلبی رنگ شده

شکر قهوه ای طبیعی را به جز رطوبت داخل آن از روی ویژگی های ظاهری نیز می توان تشخیص داد.
بافت شکر قهوه ای نرم و کمی به هم چسبیده است، همچنین دانه های کریستال آن سالم،  دارای رنگی یکنواخت و بدون خاکه می باشد.
رنگ شکر قهوه ای نیز در همه انواع ثابت نیست و بسته به مقدار ملاس موجود در آن به رنگ های طلایی تا قهوه ای تیره موجود می باشد.
از آن جایی که برخی از سودجویان ممکن است اقدام به فروش شکر های تقلبی سفید رنگ شده نمایند.
کسانی که قصد خرید شکر را دارند باید با روش های تشخیص شکر قهوه ای تقلبی از اصلی آشنا باشند و ویژگی هایی که برای شکر طبیعی در بالا گفته شد به خاطر بسپارند.
سایت فروش اینترنتی ما عرضه کننده شکر های قهوه ای اصل و طبیعی با قیمت بسیار مناسب در بسته بندی های بهداشتی با وزن های مختلف می باشد.

تشخیص شکر قهوه ای تقلبی رنگ شده

By |2020-04-04T08:19:22+00:004th آوریل, 2020|شکر قهوه ای|0 Comments

Leave A Comment